Cégünk az INSPECTOR SYSTEMS Rainer Hitzel GmbH. magyarországi partnere!

Az Inspector Systems Rainer Hitzel GmbH. Németországban, Frankfurttól délre fekvő Rödermark telephelyén fejleszti és gyártja egyedi belső oldali csővizsgáló és cső megmunkáló, önjáró robot berendezéseit 1983 óta.

Az robotok csővezetékek belső ellenőrzésére és karbantartására vannak kialakítva, igazodva az ügyfelek egyedi igényeihez, ezáltal széleskörűen elterjedt megoldást adnak világszerte ellenőrzési és karbantartási problémák és feladatok megoldásaihoz.

A robotok fő felhasználási területe:

 • az atomerőművek,
 • hagyományos erőművek,
 • finomítók,
 • vegyi és petrolkémiai üzemek,
 • offshore csővezetékek zónák,
 • hosszú távú hővezetékek és kommunális szennyvízcsatornák.

Az INSPECTOR SYSTEMS csőrobotjait különösen a csőrendszerek belsejének ellenőrzésére és karbantartására fejlesztették ki. Kialakításuk lehetővé teszi hogy a robotok eltérő izometriájú, hosszúságú és méretű csővezetékekben biztonságosan haladjanak, 1,5D íveken áthaladjanak, beleértve függőleges felfelé és lefelé haladást , akár  90 °-os és szegmens íveken át.

Az Inspector Systems robotok eltérő képességekkel, és kombinált funkciókkal (pl.: lézeres és vizuális elemzés; köszörülés és váákum-tisztítás) elérhetőek DN80 – DN1200 csőméretek belső oldali feladataihoz. A robotok a Vevők eltérő igényeit is figyelembe véve személyre szabhatóan megvásárolhatók, illetve az Inspector Systems és a Corweld Plus együttműködésében szolgáltatásként is igénybe vehetők Magyarországon is az alábbi kiemelt képességekkel csővezetékek alapanyagának és hegesztési varratainak belső oldali:

 • vizuális / lézer vizsgálatára,
 • ultrahangos és örvényáramos vizsgálatára,
 • röntgen vizsgálatára, és ezek kombinációjára mérettől függően, valamint
 • köszörülésre,
 • polírozásra,
 • marásra,
 • vákuum-tisztítására.

A robotok alapvetően több meghajtóegységből és egy vizsgáló / megmunkáló modulból állnak, amelyek mindegyike rugalmas, csuklós elemmel vannak összekapcsolva. A hajtókerekek szabályozható pneumatikus nyomással feszülnek rá a csőfalra.

Az Inspector Systems robotok biztonsággal haladnak hosszú, függőleges szakaszokban is, beleértve akár teljes „hattyúnyak” izometriákat is.

Az Inspector Systems Rainer Hitzel GmbH. mérnökei, technikusai és szakemberei Know-How-jának köszönhetően képes teljes körű megoldást kínálni ügyfeleinknek karbantartási és ellenőrzési igényeikhez. Annak érdekében, hogy teljesen függetlenül tudjunk működni, saját fejlesztési és gyártási létesítményekkel rendelkeznek, a robotok egységei saját tervezésből és gyártásból érkeznek mechanikai, megmunkáló és elektronikai műhelyeik által.

Az Inspector Systems Rainer Hitzel GmbH. elkötelezett egy olyan folyamatorientált irányítási rendszer mellett, amely folyamatosan javítja szolgáltatásaink minőségét. A hatékony szervezés és a folyamatok és eljárások folyamatos fejlesztése biztosítja az INSPECTOR SYSTEMS berendések magas színvonalát.

 • Az Inspector Systems rendelkezik ISO 9001: 2015, valamint a KTA 1401 és a QUALINOR tanúsítványokkal, a Corweld Plus Kft. pedig ABOS 2, 3 biztonsági osztályokba sorolt gépésztechnológiai rendszerek, rendszerelemek, berendezések átalakításával, javításával, karbantartásával összefüggően roncsolásmentes anyagvizsgálatok végzése, vákuumos tisztítás és csővezetékek belső felületének javítása. területen szintén nukleáris minősítéssel.

Cégünk 5 éve dolgozik együtt az Inspector Systems GmBH.-val magyarországi nukleáris üzletági feladatoknál, ahol büszkeséggel tölt el az MVM PAKSI ATOMERŐMŰ ZRt. folyamatos bizalma!

Az Inspector System GmbH. termékeinek részletes anyagát kérje tőlünk, vagy elérhető a:

http://www.inspector-systems.com

Kérjük nézze meg a hírek / események oldalunkat, ahol további információkat kaphat tevékenységünkről.