Kiterjesztett hegesztési képesség

Hordozható kialakítás

A kompakt prémium MIG/MAG család

Master M kompakt modellek ipari teljesítményre méretezve kiemelkedő kezelhetőséggel

 • Új prémium szint a hegesztési minőség és a munka hatékonysága terén a Master M digitális ívvezérlése, a gyors beállítási módok és a kiváló teljesítmény-tömeg arány révén. Az integrált öntöltő LED-es munkalámpa hálózati tápellátással vagy anélkül működik, javítva a biztonságot és növelve a termelékenységet gyenge fényviszonyok mellett.
 • Ideális műhelyben és helyszínen is. A Master M burkolata megerősített műanyagból készül, amely képes elnyelni a mindennapi hegesztési élet ütéseit és behatásait.Válasszon a három kategória vezető típusai közül

 • Master M 353, 355 és 358 Kézi, Auto és Auto impulzus* kialakítás (* 355 és 358)
 • MAX ívteljesítmény eljárások
  új szintre emeli a termelékenységet és az ív szabályozhatóságát (opció: 355 és 358 modelleknél)
 • Master M vízhűtő egység
  használja ki a maximális teljesítményt: 350 A / 40% Bi.

Főbb előnyök

Megemelt termelékenység

MAX and Wise modulált teljesítményű eljárások növelik az effektivitás és a hegesztési sebességet, javítják a hegfürdő kontrollt és csökkentik / kontrollálják a hőbevitelt.

Gyorsabb beállítás

Akár 60 %-al gyorsabb munkapont beállítás, mint a kézi üzemmódban. A Weld Assist-Hegesztési segéd az eszköz a gyors beállításhoz. Válassza ki a kötés típust, pozíciót és anyagminőséget és a gép hegesztésre kész.

Nagyobb teljesítmény

A Master M több eljárást adó kompakt inverter 350A MIG/MAG teljesítménnyel @ 40% Bi / 40 °C. mellett.

Szállítókocsik
353 / 355 / 358

 • 2 / 4 -kerekű palacktartós kocsik
 • Kis súlyú 2-kerekű húzókocsi (T35A)
 • Beépített palack felhelyező emelőlemez (P45MT)

Prémium hordozható és kompakt MIG/MAG család

A MASTER M 205 és 323 hordozható, nagy teljesítményű és több eljárást adó MIG/MAG hegesztőgépek nagy, gyors és egyszerű hegesztésekhez.

 • Erő és teljesítmény kis méretben. A kompakt, könnyű, hordozható kialakításnak köszönhetően élvezni fogja a MIG hegesztőgépet, amely bárhová elvihető ahol szüksége van rá. Ha szűk, sötét helyen dolgozik, a 7″-es LCD-képernyő és az öntöltő LED-lámpák növelik a biztonságot. Mindkét géphez Weld Assist tartozik, amely automatikus paraméterbeállítást kínál, segítve a hegesztés gyors megkezdésében.
 
 • Ideális megoldás helyszíni minőségi feladatokhoz Master M burkolata megerősített műanyagból készül, amely képes elnyelni a mindennapi hegesztési élet ütéseit és behatásait.

Válassza a két kis súlyú modellt

 • Master M modell 205 and 323
  Kézi, AUTO és AUTO-Pulse* eljárás (* 205)
 
 • MAX Cool* ívteljesítmény eljárás új szintre emeli a termelékenységet és a hegesztési kontrollt (*csak a 323-as modellben érhető el)
 
 • Tartsa a hegesztőpisztolyt hidegen és hegesszen folyamatosan a Master Cooler 05M egységgel
 

Főbb előnyök

Hordozható kivitel

Master M 205/ M 323 súlyaik 16,2 kg /18,5 kg, így a jellemzően nehezen elérhető helyeken is jó minőségű hegesztéseket végezhet

Gyorsabb beállítás

Akár 60%-kal gyorsabb, paraméterbeállítás a Weld Assist eszközzel. Válassza ki a kötés típusát, hegesztési pozíciót és az anyagvastagság és a gép hegesztésre készen áll.

Folyamatos teljesítmény

Kompakt Master M 200/320 A MIG/MAG áramforrás 40% Bi / 40 °C.

Szállítókocsik a 205 és 323 modellekhez

 • 2-kerekű kocsi (T22M)
 • Kis súlyú húzókocsi (T32A-2)
 • Csúszó-, / tartókeret (S10M)

Master M család képességek és megoldások

Bővítse a lehetőségeit

Munkalámpa (mindegyik M modellben) Növelje a munka hatékonyságát és biztonságát hálózati tápellátással vagy anélkül. A huzalelőtoló szekrény LED-es világítást is tartalmaz.

WELD ASSIST-„Hegesztési segéd” (mindegyik M modellben) Weld Assist eszköz a gyorsabb beállításhoz. Válassza ki a kötés típust, a pozíciót és anyagvastagságot, a gép hegesztésre készen áll. – „Ready to weld” A Weld Assist paraméterei egyéni igény szerint manuálisan is beállíthatók.

Bővítse a lehetőségeit

WORK PACK szoftver csomag
Master M modellek gyárilag tartalmaznak Work Pack szoftver csomagokat. Master M 350 modellek pedig tovább bővíthetőek szoftverekkel és frissítésekkel a Kemppi DataStore felületről.

POWERLOG-munkapont váltás (mindegyik M modellben) A Powerlog három alternatív teljesítményszintet tesz lehetővé a hegesztés során. a Pisztolygomb megnyomásával váltható hegesztés alatt a 3 munkapont.

AUTOMATICKUS KALIBRÁLÁS (mindegyik M modellben) Az automatikus kábelkalibráció méri a hegesztő áramkör ellenállását és kalibrálja a digitális mérő egységeket biztosítva, hogy a kijelzett ívfeszültség értéke pontosan megegyezzen a hegesztőív feszültségével.

Bővítse a lehetőségeit

Gázőr (323, 355 és 358 modellekben) Megállítja a hegesztést, ha a védőgáz-ellátás megszakad vagy nincs csatlakoztatva. A gázőr a 355 és 358 modellek alap felszereltsége.

BIZTONSÁGOSAN EMELHETŐ KIALAKÍTÁS (mindegyik M modell) Megfelelő emelőeszköz használata esetén a Master M a fogantyúnál fogva emelhető, biztosítva a biztonságos emelést és a könnyű mozgást a helyszínen.

MASTER M HŰTŐK (mindegyik M modell) Tartsa a hegesztőpisztoly hűtve és az ívet stabilan. A megvilágított vízhűtő egységet egyszerűen tisztíthatja, könnyen látható a vízhűtő folyadék szintje, a karbantartási folyamat időigénye elenyésző..

Gyors betanulás

Master M modellek kielégítik a hegesztők eltérő igényeit
A Master M felületen percek alatt megérti az alapvető beállításokat és működési elveket

 • Színes LCD kijelző (205, 323, 353 és 355), beleértve a LED-et és
 • háttérvilágítású szilikongumi navigációs gombokat.
 • TFT teljes színes kijelző integrált digitális csatlakozással (358).
 • Robusztus vezérlőgombok hegesztő kesztyűben könnyen kezelhető, zöld navigációs LED segítséggel
 • Memória csatornák tárolja és hívja elő a gyakran használt beállításokat.

Weld Assist: állítsa be gyorsabban

 • A Weld Assist-„Hegesztési segéd” a gyors paraméter beállítás megoldása minden Master M modell alap funkciója.
 • Egyszerűen válassza ki a kötés típust, a pozíciót és az anyagvastagságot, a gép készen áll a hegesztésre.
 • A Weld Assist paraméterei egyéni igény szerint manuálisan is beállíthatók.

SuperSnake GTX (350-es kivitelek esetén)

 • SuperSnake GTX a távolság és az elérés megoldása egyszerű és hatékony előtoló egység eltérő huzalokhoz, akár 15 m*-re a Master M berendezéstől.

*Megjegyzés: 15 m a SuperSnake modell maximális ajánlott hossza, ha impulzus eljárást vagy MAX eljárást használ. A Master M menüben a SuperSnake maximális hossza 25 m.

MAX (maximális) ívteljesítmény eljárások

MAX eljárások segítenek elérni a látszólag elérhetetlen feladatokat is.

 • akár 32%-al kisebb hőbevitel
 • Megnövelt ív kontroll, csökkentett deformáció vékony lemezeknél
 • Kezelje a gravitációs hatásokat
 • Nincs lengetés és háromszögelés technika
 • Optimalizálja a FW-PF kötéseket
 • Emelje a hegesztési sebességet akár 70%-al*
 • Jelentősen csökkenthető az utómunka igény
 • Kifejezetten PA / PB pozíciókra alkalmas.
 • A maximális haladási sebességek automatizált és félautomata korrózióálló acél alkalmazásoknál lettek mérve. Sebességcsökkenés a kézi hegesztési alkalmazásoknál és a Fe anyagoknál előfordulhat alkalmazástól függően. A Master M 355 és 358 minden MAX eljárást tartalmazhat. A Master M 323 alapkivitelben tartalmazza a MAX Cool-t, de nem támogatja a MAX további változatait. A Master M 205 nem bővíthető MAX eljárásokkalEmelje a termelékenységet a MAX eljárásokkal

MAX és Wise eljárások egyedi, kihívásokkal teli feladatokra lettek kifejlesztve, minőségi gyártási munkához.

Eljárás 205 323 353 355 358
MAX Cool   X (alap)   x x
MAX Position       x x
MAX Speed       x x
WiseFusion       x x
WisePenetration+         x
WiseSteel         x

Betekintés a hegesztési paraméterekbe a Digital WPS (dWPS) segítségével

(358 esetén teljesen magyar nyelven 3 hónapig ingyenesen)

 • WPS, WPQR és pWPS dokumentumok létrehozása és kezelése digitálisan a WeldEye Welding Procedures (WP) moduljával.
 • Használja a dWPS funkciót a hegesztőgép automatikus beállításához a megfelelő hegesztési paraméterekkel, hogy biztosítsa a hegesztési eljárás specifikációinak pontos betartását.Gyors hozzáférés a termék információkhoz

A Master M egyedi és beolvasható QR-kóddal van felszerelve. Könnyű hozzáférést biztosít az összes lényeges információhoz, például a cikkszámokhoz, a sorozatszámhoz, a műszaki adatokhoz, a rendelési kódokhoz, az alkatrészekhez, a felhasználói kézikönyvekhez, a webhelyekhez és a helyi képviselet vagy szerviz elérhetőségeihez.

Minden információ elérhető bárhonnan egy scanneléssel

Hegesztőknek tervezve

a Kemppi Oy magyarországi képviselete és szervize
CORWELD PLUS Kft. www.corweldplus.hu

A dokumentum megtekinthető, de semmilyen formában nem másolható és továbbítható, továbbá sem egyben sem részletekben nem használható fel / módosítható a Corweld Plus Kft. írásos engedélye nélkül. A Kemppi Oy és a Corweld Plus Kft. fenntartja a jogot a műszaki fejlődést szolgáló bármilyen, előzetesen be nem jelentett fejlesztés és változtatás elvégzéséhez.