NYERJ RÁLÁTÁST AZ ÍVIDŐRE ÉS A HEGESZTÉSI PARAMÉTEREKRE

A WeldEye ArcVision (https://www.weldeye.com/en-US/software/weldeye-modules/arcvision/) minden eddiginél egyszerűbbé teszi a hegesztési termelés felügyeletét anélkül, hogy további eszközökre lenne szükség. Ez egy integrált Ipar 4.0 megoldás, amely költséghatékonyan, folyamatosan nyomon követi és rögzíti az ívbekapcsolási időt (főidőt) és a hegesztési paramétereket a hegesztési gyártás jobb betekintése érdekében.

 

A nyers adatokat digitálisan gyűjtik össze a csatlakoztatott hegesztőállomásokról (gépekről), és vezeték nélkül töltik fel a WeldEye ArcVision modulba. Az adatok ezután áttekinthető táblázatokként és grafikonokkal jelennek meg, amelyek különböző igények és feltételek alapján szűrhetők valamint kényelmesen megtekinthetők laptopja böngészőjében.

 

Még egy egyszerű megoldás is a hegesztési termelékenység nyomon követésére jelentős előnyökkel járhat a legtöbb vállalat számára. Javíthatja a hegesztési gyártás munkafolyamat-tervezését, az anyagköltségek csökkentését, valamint az ívidő növekedését segítheti elő.

Letisztult felület

 • Hegesztési állomások adatai a legújabb hegesztési adatokkal
 • Interaktív gyártási elrendezés
 • Valós időben a dolgozó hegesztőgépekre rálátás.
 • A fő nézet felületei személyre szabhatóak saját elrendezéssel.

Felhő alapú szolgáltatás

 • Webes felület
 • Nem szükséges szoftver telepítés
 • Master M358, X5 APC és AX kompatibilitás további hardware igény nélkül.
 • A felső alapú API támogatja a harmadik féltől származó rendszerintegrációkat.
 • A hegesztőgépeknek WiFi kapcsolat biztosítása szükséges az adatáramlás eléréséhez.

Ingyenes próbaidőszak

Aktiválja a WeldEye ArcVision* ingyenes 3 hónapos próbalicencét kötelezettség nélkül. A próbalicenc tartalmazza a WeldEye Welding Procedures-hegesztési eljárás modulját is, amely lehetővé teszi a digitális WPS (dWPS) funkció tesztelését.

* Master M 358 vagy
X5 FastMig szükséges APC előtolóval.

Fedezze fel a WELDEYE-t

Az adatok elemzésének támogatására a WeldEye ArcVision felhasználóbarát megjelenést és összehasonlító ablakokat készít az eljárások vagy hegesztési folyamatok javítási lehetőségeinek azonosítására. A felület számos nyelven és köztük magyarul is elérhető.

A WeldEye ArcVision átfogó képen összegzi a hegesztéseket. Megjeleníti az egyes hegesztőgépeket a gyártó üzem elrendezésén, és áttekintő grafikonokon mutatja meg a teljes gyártás működési és fogyasztási adatait.

Az alkalmazott hegesztési paraméterek minden varratnál (ívgyújtásnál) láthatók.

Minden hegesztőgép adata és felhasználása áttekinthető egy összesítő nézetben.

Kompatibilis hegesztőgépek

A WeldEye ArcVision kompatibilis a legújabb felhasználói felülettel rendelkező Kemppi hegesztőgépekkel.

 • Master M 358 modell
 • X5 FastMig hegesztőgép APC előtolóval

Fedezze fel a WeldEye-t: WELDEYE.COM

WELDEYE ARCVISION

A WeldEye moduláris szoftver felépítése számos hasznos és elengedhetetlen képességet ad, a hegesztett szerkezet gyártás iparág igényeit kiszolgálva. A WeldEye modulok különböző kombinációi biztosítják, hogy a megoldás megfeleljen az Ön hegesztési feladatai igényeinek és jellemzőinek

A WeldEye moduláris szoftver felépítése számos hasznos és elengedhetetlen képességet ad, a hegesztett szerkezet gyártás iparág igényeit kiszolgálva. A WeldEye modulok különböző kombinációi biztosítják, hogy a megoldás megfeleljen az Ön hegesztési feladatai igényeinek és jellemzőinek

„A rálátás értéket teremt”